Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

Κλινικές Μελέτες


Επιτυχημένα Αποτελέσματα 7 Κλινικών μελετών που διεξήχθησαν σε Δημόσια Νοσοκομεία της Ρωσίας, με τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Deta Ap 20 και Deta Ritm 13 – Κλινικές Αποδείξεις (Μυκητιάσεις, Πέτρες στα νεφρά, Προστατίτιδα, Χρόνια Κολίτιδα, HPV, Βρογχικό Άσθμα κ.α.)

    1. Έρευνα της Ιατρικής Ακαδημίας της πόλης Άστραχαν (Ρωσία) με θέμα: Εμπειρία χρήσης των συσκευών Deta-Ap και Deta Ritm με θεραπευτικό σκοπό

    Περιληπτική επισκόπηψη της έρευνας

    Η έρευνα διενεργήθηκε υπό την επίβλεψη του Ιατρού και Λέκτορα της Ακαδημίας Α.Α. Πάνοβ, ο οποίος και την υπογράφει. Εξετάστηκαν 33 ασθενείς με διάφορες παθολογίες, 23 εκ των οποίων παιδιά από 2-17 ετών και 10 ενήλικες από 30 έως 59 ετών. Συγκεκριμένα οι ασθενείς έπασχαν από τα κάτωθι:

    Το συμπέρασμα που εξήχθη ήταν ότι η συνδυασμένη θεραπεία με τις συσκευές Deta-Ritm και Deta-Ap βελτίωσε την κατάσταση των ασθενών σε ποσοστό 75,8% των περιπτώσεων μετά από 2-3 ημέρες θεραπείας. Η γενικότερη αποτελεσματικότητα της θεραπείας ανήλθε σε ποσοστό 97%. Οι ασθενείς ανέχθηκαν τη θεραπεία χωρίς να παραπονεθούν για ενοχλήσεις, δεν παρατηρήθηκαν παρενέργειες, δεν απαιτήθηκαν ιδιαίτερες συνθήκες θεραπείας, η οποία μπορεί να γίνει και με τη χρήση των συσκευών στο σπίτι.

    Κατεβάστε την έρευνα στον υπολογιστή σας σε μορφή .pdf στη ρωσική γλώσσα κάνοντας κλίκ εδώ.

    2. Έρευνα της Ιατρικής Ακαδημίας της πόλης Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία) με θέμα: Αποτελεσματικότητα της θεραπείας με συσκευές Deta-Ap στη γυναικολογία

    Περιληπτική επισκόπηψη της έρευνας

    Η έρευνα διενεργήθηκε υπό την επίβλεψη του Ιατρού - Καθηγητή Β.Ε. Σάχοβ, ο οποίος και την υπογράφει την 04/09/2009.

    Συμμετείχαν 100 γυναίκες στην αναπαραγωγική ηλικία των 18 έως 42 ετών, οι οποίες έπασχαν από φλεγμονώδεις παθήσεις της πυέλου που σχετίζονται με τα χλαμύδια, μυκοπλάσματα, ουρεόπλασμα, λοιμώξεις από κυτταρομεγαλοϊό, έρπητα και hpv λοιμώξεις και χωρίστηκαν σε τρείς ομάδες. Η πρώτη ομάδα συνδύασε τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής με τη χρησιμοποίηση της συσκευής Deta-Ap, η δεύτερη ομάδα έκανε χρήση μόνο της συσκευής Deta-Ap και η τρίτη ομάδα ακολούθησε μόνο φαρμακευτική αγωγή.

    Αποδείχθηκε η υψηλή αποτελεσματικότητα της συσκευής Deta-Ap τόσο σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή στην πρώτη ομάδα (87%-92%), όσο και ως μονοθεραπεία (85%) στην δεύτερη ομάδα.

    Αντίθετα η φαρμακευτική αγωγή αντιμικροβιακής και αντιιικής θεραπείας μόνη δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στις ασθενείς της τρίτης ομάδας (60-65%).

    Δεν παρατηρήθηκαν παρενέργειες από τη χρήση της συσκευής Deta-Ap.

    Κατεβάστε την έρευνα στον υπολογιστή σας σε μορφή .pdf στη ρωσική γλώσσα κάνοντας κλίκ εδώ.

    3. Έρευνα της Παιδιατρικής Κλινικής Νο2 της πόλης Ουφά (Ρωσία) για τις συσκευές Deta-Ritm και Deta-Ap στη θεραπεία των παιδιών και των εφήβων με το σύνδρομο της οστεροπόρωσης και οστεοπενίας και χρόνιες ασθένειες του πεπτικού συστήματος

    Περιληπτική επισκόπηψη της έρευνας

    Η έρευνα διενεργήθηκε υπό την επίβλεψη του Αρχίατρου Α.Σ. Γιανμπερντίν, ο οποίος και την συνυπογράφει με τον Καθηγητή του Τμήματος Παιδιατρικής του Κρατικού Ιατρικού Πανεπιστημίου της Δημοκρατίας του Μπασκορτοστάν (προσαρτημένης από τη Ρωσική Ομοσπονδία) Ν.Α. Ντρουζίνιν.

    Τέθηκαν υπό παρακολούθηση 63 παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών (43 κορίτσια και 20 αγόρια). Όλα τα παιδιά εξετάστηκαν στην κλινική και η διάγνωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν συγκεκριμένων εξετάσεων, οι οποίες αναφέρονται λεπτομερώς στο πρωτότυπο ρωσικό κείμενο της έρευνας.

    Τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Αφενός τα παιδιά της πρώτης ομάδας ακολούθησαν θεραπεία για τη διόρθωση των διαταραχών του μεταβολισμού του ασβεστίου με τη χορήγηση του φαρμάκου Calcemin και αφετέρου τα παιδιά της δεύτερης ομάδας ακολούθησαν θεραπεία για τις διαταραχές του μεταβολισμού του ασβεστίου με τη χρησιμοποίηση των ιατρικών συσκευών Deta-Ritm και Deta-Ap, για δέκα ημέρες καθημερινά.

    Αποτελεσματικότητα της θεραπείας των παιδιών σε ποσοστά %

    Κριτήρια αποτελεσματικότητας Ομάδα χρήσης συσκευής Deta-Ritm & Ap
    Ομάδα με κατανάλωση Calcimin
    Πόνοι, όρεξη, δυσπεψία 93,2% 82,6%
    Φλεγμονή, ταχύτητα δράσης 87,7% 72,1%
    Πυκνομετρική μελέτη (BMD) z-test 91,6% 78,3%

    Προκύπτει εκ των ανωτέρω ότι τα παιδιά που ακολούθησαν τη θεραπεία με τις συσκευές Deta-Ritm και Deta-Ap έφεραν καλύτερα αποτελέσματα από όσα έλαβαν φαρμακευτική αγωγή. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε ανατρέξτε στο κείμενο της έρευνας στη ρωσική γλώσσα.

    Κατεβάστε την έρευνα στον υπολογιστή σας σε μορφή .pdf στη ρωσική γλώσσα κάνοντας κλίκ εδώ.

    4. Έρευνα της Δημόσιας Παιδιατρικής Κλινικής της πόλης Σαλαβάτ (Ρωσία) σχετικά με την αποτελεσματικότητα των συσκευών Deta-Ritm και Deta-Ap στη θεραπεία εντερικών λοιμώξεων σε παιδιά.

    Περιληπτική επισκόπηψη της έρευνας

    Η έρευνα διενεργήθηκε υπό την επίβλεψη του Αρχίατρου Τ.Ν. Γιατσένκο, ο οποίος και την συνυπογράφει με την παιδίατρο Σ.Ι. Φακούλινζ.

    Η έρευνα διήρκεσε έξι μήνες και ειδικότερα από τον Οκτώβριο του έτους 2009 έως και το Μάρτιο του έτους 2010. Συμμετείχαν 48 παιδιά από 5 έως 14 ετών τα οποία έπασχαν άλλα από εντεροβίωση, άλλα από ασκαρίαση και άλλα από γιαρδίαση (εντερικές λοιμώξεις). Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες. Η πρώτη ομάδα ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή, η δεύτερη ακολούθησε μονοθεραπεία με τις συσκευές Deta-ap και Deta-ritm και η τρίτη ομάδα συνδύασε και τις δύο μεθόδους.

    Η θεραπεία που ακολουθήθηκε στην πρώτη ομάδα είχε αποτελεσματικότητα 48%, στη δεύτερη 86% και στην τρίτη 94%.

    Παρατηρήθηκε ως εκ τούτου πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα της θεραπείας με συνδυασμό της χρήσης των συσκευών Deta ταυτόχρονα με φαρμακευτική αγωγή στην παιδιατρική πρακτική. Επισημάνθηκε η πλήρης απουσία παρενεργειών στην περίπτωση της μονοθεραπείας με τις συσυεκυές Deta και η ευκολία στη χρήση των συσκευών. Προτάθηκε ευρεία χρήση στην ιατρκή πρακτική των συσκευών Deta-Ap και Deta-Ritm ως μονοθεραπεία ή σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή.

    Κατεβάστε την έρευνα στον υπολογιστή σας σε μορφή .pdf στη ρωσική γλώσσα κάνοντας κλίκ εδώ.

    5. Έρευνα του ανδρολόγου - ουρολόγου Β.Η. Τσερνίχ από 02/03/2001, κατοίκου Βορόνες (Ρωσία), για την εφαρμογή των συσκευών Deta στη διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων του ουροποιογεννητικού συστήματος στους άνδρες

    Περιληπτική επισκόπηψη της έρευνας

    Παρακολουθήθηκαν περισσότεροι από 2000 ασθενείς με χρόνια προστατίτιδα, αδένωμα του προστάτη, χρόνια κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα, νεφρίτιδα, σπειραματονεφρίτιδα, πέτρα στα νεφρά και σεξουαλική δυσλειτουργία. Στους ασθενείς έγιναν 3.780 διαγνώσεις συνολικά με ηλεκτροδιαγνωστικό εξοπλισμό Deta και ακολούθησε θεραπεία με βιοσυντονισμό με ιατρικές συσκευές Deta σε 1500 από αυτούς.

    Στις περιπτώσεις της χρόνιας προστατίτιδας, η αποτελεσματικότητα της συνδυασμένης θεραπείας με φαρμακευτική αγωγή και χρήση 15 έως 20 φορές των ιατρικών συσκευών Deta ανήλθε σε ποσοστό 90%.

    Σε 200 ασθενείς με αδένωμα του προστάτη, ύστερα από τρεις δεκαήμερες χρήσεις των συσκευών Deta σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή, ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και μειώθηκε σημαντικά το μέγεθος του προστάτη.

    Στις περιπτώσεις σκλήρυνσης του προστατικού αδένα ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του προστάτη και επιβεβαιώθηκε υπερηχογραφικά.

    Σε 500 ασθενείς με φλεγμονώδεις παθήσεις των νεφρών, 10 εφαρμογές ήταν αρκετές για να μειωθεί η φλεγμονώδης διαδικασία.

    Σε 30 ασθενείς με πέτρα στα νεφρά, οι πέτρες στα νεφρά διαλύθηκαν, στους 15 ύστερα από έως 15 χρήσεις των συσκευών Deta, ενώ σε άλλους χρειάστηκαν περισσότερες.

    Συμπερασματικά η χρήση των ιατρικών συσκευών Deta μείωσε το χρόνο της διάγνωσης σε 30 λεπτά και επέτρεψε την άμεση έναρξη της θεραπείας με άριστα αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και όλα αυτά σε συνθήκες εξωτερικού ιατρείου.

    Κατεβάστε την έρευνα στον υπολογιστή σας σε μορφή .pdf στη ρωσική γλώσσα κάνοντας κλίκ εδώ.

    6. Αναφορά του Κεντρικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Μόσχας σχετικά σε με την χρήση των συσκευών Deta στην ιατρική πρακτική

    Περιληπτική επισκόπηψη της αναφοράς

    Την αναφορά από 17/11/1995 υπογράφει ο Αρχίατρος του Κεντρικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Μόσχας Α.Φ. Βεϊτσούκ και συνπογράφει ο ιατρός παθολόγος Ε.Ε. Βολκόφ.

    Παρακολουθήθηκαν 20 ασθενείς ηλικίας 40 έως 60 ετών με ασθένειες του περιφερειακού νευρικού συστήματος (ριζίτιδα: φλεγμονή της ρίζας του νωτιαίου νεύρου), υπέρταση πρώτου και δεύτερου σταδίου, διαταραχές ύπνου και αγγειοκινητική ρινίτιδα.

    Σε ορισμένες περιπτώσεις η ομαλοποίηση επήλθε ύστερα ακόμη και από την πρώτη χρήση των συσκευών Deta. Στο 80% των περιπτώσεων παρατηρήθηκε μεγάλη δυναμική στη βελτίωση της κατάστασης των ασθενών. Στο 70% των περιπτώσεων διαπιστώθηκε σταθερή εξομάλυνση της αρτηριακής πίεσης. Αξιοσημείωτη ήταν επίσης η μείωση και πλήρης εξαφάνιση των πόνων διαφορετικής προέλευσης. Στο 30% των περιπτώσεων εξαλείφθηκαν στα συμπτώματα αϋπνίας. Δεν διαγνώστηκαν ή αναφέρθηκαν παρενέργειες. Εκ του αποτελέσματος προτείνεται ανεπιφύλακτα τη χρήση των ιατρικών συσκευών Deta στην ιατρική πρακτική.

    Κατεβάστε την έρευνα στον υπολογιστή σας σε μορφή .pdf στη ρωσική γλώσσα κάνοντας κλίκ εδώ.

    7. Έρευνα της Δημόσιας Παιδιατρικής Κλινικής Νο 1 της πόλης Βορόνες (Ρωσία) σχετικά με την αποτελεσματικότητα των συσκευών Deta-Ap και Deta-Ritm σε 341 παιδιά με διάφορες ασθένειες.

    Περιληπτική επισκόπηψη της αναφοράς

    Η έρευνα διενεργήθηκε από το Μάρτιο 2003 έως τον Απρίλιο του2005 υπό την επίβλεψη της υποδιευθύντριας – παιδιάτρου Τ.Β. Γκολοπκόβα και της παιδιάτρου Α.Δ. Ντεινέκα, οι οποίες και συνυπογράφουν το πόρισμά της.

    Η αποτελεσματικότητα των συσκευών Deta βεβαιώθηκε κατόπιν διενεργηθεισών διαγνωστικών εξετάσεων, των υποκειμενικών αισθήσεων των ασθενών και της εξέτασης των ιατρών πριν και μετά τη θεραπεία.

    Σε θεραπεία με τις συσκευές Deta υποβλήθηκαν 341 ασθενείς ηλικίας από 7 έως 15 ετών.

    Η πρώτη ομάδα, αποτελούμενη από 166 ασθενείς, αντιμετώπιζε προβλήματα με την όραση (μυωπία, πρεσβυωπία και αστιγματισμό). Οι 18 ασθενείς της δεύτερης ομάδας ταλαιπωρούνταν από παθολογίες του γαστρεντερολογικού συστήματος ( χρόνια γαστροδωδεκαδακτυλίτιδα, χρόνια κολίτιδα, δυσκινησία της χολής). Από παθολογίες του αυτόνομου νευρικού συστήματος (ANS) έπασχαν οι 130 ασθενείς της τρίτης ομάδας. Τα 18 παιδιά της τέταρτης ομάδας υπέφεραν από παθολογίες του μυοσκελετικού συστήματος (οστεοχόνδρωση σπονδυλική στήλης και σκολίωση). Τέλος, στην πέμπτη ομάδα κατατάχθηκαν 9 ασθενείς με παθολογίες του αναπνευστικού συστήματος (βρογχικό άσθμα, βρογχίτιδα).

    Με τη χρήση των συσκευών Deta χειροτέρευση της κατάστασης δεν παρατηρήθηκε σε κανένα ασθενή, αντίθετα βελτιώθηκε μετά από τη δεύτερη – τέταρτη χρήση. Ειδικότερα, στην πρώτη ομάδα η αποτελεσματικότητα της θεραπείας ανήλθε σε ποσοστό 66%, στη δεύτερη κατά 98,7%, στην τρίτη 97,6%, στην τέταρτη 46% και στην πέμπτη 94,6%.

    Συνεπώς, η θεραπεία με συσκευές Deta αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική στα παιδία.

    Κατεβάστε την έρευνα στον υπολογιστή σας σε μορφή .pdf στη ρωσική γλώσσα κάνοντας κλίκ εδώ.


    Εκτύπωση στις 29/03/2024
    Από την ιστοσελίδα 
    detaelis.gr/el/inNews.asp?newsID=45