Επιχειρηματική ευκαιρία!


Αποκτήστε Συμπληρωματικό Εισόδημα και την Οικονομική σας Ανεξαρτησία χρησιμοποιώντας τις Ατομικές Φορητές Συσκευές Βιοσυντονισμού ή τα διατροφικά συμπληρώματα DeLixir της εταιρίας Deta Elis, και μιλώντας και σε άλλους για τα αποτελέσματά σας με αυτές.
Αποκτήστε Μακροζωία, Ενέργεια, Υγεία, Ευεξία, Ομορφιά και περισσότερα χρήματα.

Έναρξη επιχειρηματικής δράσης

Για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας δράση με την DEHolding, συμπληρώστε τα πεδία τής φόρμας ή εγγραφείτε μέσω των κοινωνικών δικτύων. Τα υποχρεωτικά προς συμπλήρωση πεδία είναι αυτά με το *


Ως ανεξάρτητος συνεργάτης, θα μπορείτε: 


Σχέδιο αμοιβών

«DETA-ELIS Holding» υλοποιεί projects με σκοπό να κάνει τον άνθρωπο επιτυχημένο σε όλους τους τομείς. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τις τεχνικές μια επιτυχημένης επιχειρηματικής δράσης  βοηθούν νʼ αποκτήσετε την οικονομική σας ανεξαρτησία, τα training αυτοανάπτυξης  απελευθερώνουν το δημιουργικό  δυναμικό σας, ενώ οι πρωτοποριακές συσκευές προορίζονται για την αποκατάσταση της υγείας.

1 βήμα
Αγοράστε προϊόντα ελάχιστης αξίας 180 € και το πληροφοριακό Flash Kit αξίας 37,5 €. Εγγραφείτε μέσω της  ιστοσελίδας μας και θα έχετε αυτόματα πρόσβαση στο back office.

2 βήμα
Καλέστε δύο νέους συνεργάτες στο δίκτυό σας και βοηθείστε τους νʼαναπτυχθούν έως το επίπεδο των star σε 7 ημέρες και θα λάβετε στο λογαριασμό σας bonus 37,5€

 3 βήμα
Αναπτύξτε την επιχείρησή σας και βοηθείστε τούς νέους συνεργάτες. Με την αγορά των συσκευών από τους συνεργάτες σας, εσείς λαμβάνετε πρόσθετους πόντους.


Εκτύπωση στις 29/03/2024
Από την ιστοσελίδα 
detaelis.gr/el/inNews.asp?newsID=57&export=html