Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

Dr. George Georgiou

International expert in bioresonance therapy


From Images

Dr. George Georgiou

International expert in bioresonance therapy

Η συσκευή DEVITA AP περιέχει προγράμματα με συγκεκριμένες συχνότητες για την εξουδετέρωση βακτηρίων, ιών, μυκήτων, καθώς επίσης και για μια μεγάλη γκάμα από παράσιτα.
Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν την δική τους συχνότητα η αλλιώς την προσωπική τους ιδιοσυχνότητα. Εάν συγχρονίσουμε αυτές τις συχνότητες ή τις δονήσεις επακριβώς, τότε οι μικροοργανισμοί θα απορροφήσουν αυτή την ενέργεια , σπάει το περίβλημά τους και πεθαίνουν.
Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος κατά τον οποίο λειτουργεί η συσκευή DEVITA AP – παράγει ακριβώς αυτές τις συχνότητες που δονούν τους μικροοργανισμούς έως την εξόντωσή τους.
Αυτό στην πραγματικότητα είναι η αιχμή του δόρατος, η ιατρική του 21 ου αιώνα!

Η συσκευή DEVITA RITM δουλεύει με το να διορθώνει και να αποκαθιστά τις βασικές λειτουργίες του σώματος, όταν αυτό εκτίθεται σε χαμηλής ενέργειας ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, οι οποίες συχνότητες κυμαίνονται από 0,1 Hz έως 100 Hz.
Η συσκευή δουλεύει αθόρυβα και ανώδυνα με περισσότερες από 1650 ξεχωριστές συχνότητες, βασισμένες στην αρχή των αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες με ήπιο τρόπο αποκαθιστούν την φυσιολογική λειτουργία των οργάνων και συστημάτων, ενώ ταυτόχρονα αποτοξινώνουν.
Αυτές οι αρμονικές συχνότητες της συσκευής DEVITA RITM είναι τέλεια εναρμονισμένες με τις φυσιολογικές συχνότητες του σώματος και δεν είναι επιβλαβείς επ’ ουδενί.


Εκτύπωση στις 28/03/2024
Από την ιστοσελίδα 
detaelis.gr/el/inNews.asp?newsID=68