Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

Ιωάννα Β. (Σκλήρυνση κατά πλάκας)


From Images

Ιωάννα Β.

Το 2008 έγινε διάγνωση από δερματολόγο ότι έχω Ψωρίαση κατά Πλάκας σε ολόκληρο το σώμα μου και μου δόθηκε αγωγή με ανοσοκατασταλτικά χάπια (μεθοτρεξάτη) την οποία ακολούθησα για 6 μήνες και με την οποία είχαν εν μέρει εξαφανιστεί τα συμπτώματα.

Όμως μετά την διακοπή αυτής της αγωγής επανεμφανίστηκαν τα συμπτώματα, από το ισχίο μέχρι τον αστράγαλο, στα χέρια και στην πλάτη και τότε μου χορήγησαν αγωγή με κυκλοσπορίνη, την οποία ακολούθησα για 3 μήνες. Το αποτέλεσμα της αγωγής αυτής ήταν η αύξηση της κρεατινίνης και της ουρίας έτσι αναγκάστηκα να την διακόψω, συν του ότι δεν είχε επέλθει καμμία θετική αλλαγή στο δέρμα μου.
Έπειτα μου δόθηκε αγωγή ενέσιμης θεραπείας με τις ebrel για 3 μήνες, η οποία μου προκάλεσε αύξηση κρεατινίνης και δηλητηρίαση του οργανισμού μου, με αποτέλεσμα να πέσω σε διαβητικό κόμμα, διότι έχω και Διαβήτη τύπου Ι εδώ και 25 χρόνια.

Με την ενέσιμη θεραπεία δεν είχα καμία αλλαγή στο δέρμα μου. Έγινε διακοπή της θεραπείας και μετέπειτα έμαθα για τον Βιοσυντονισμό. Έκανα το τεστ Βιοσυντονισμού στο οποίο βρέθηκε ότι δεν είχα Ψωρίαση κατα πλάκας αλλά Έκζεμα υγρής και ξηρής μορφής. Ξεκίνησα τη θεραπεία του Βιοσυντονισμου με το Deta Ritm και μετά απο ενάμιση μήνα θεραπείας έχει πλέον καθαρίσει τελείως το δέρμα των χεριών μου και έχει μείνει ελάχιστο έκζεμα στα πόδια μου το οποίο επουλώνεται ημέρα με την ημέρα.

From Images From Images From Images

Πριν από την θεραπεία

Μετά από χρήση 3 εβδομάδων της συσκευής Devita Ritm και
1 εφαρμογή τις συσκευής Devita Cosmo.


Μετά από χρήση 1μιση μήνα της συσκευής Devita Ritm και
4 εφαρμογές της συσκευής Deta Cosmo.


Εκτύπωση στις 18/04/2024
Από την ιστοσελίδα 
detaelis.gr/el/inNews.asp?newsID=83