Κέλλυ Παπαδοπούλου

Ειδικός εφαρμογής Del’or & DeVita Cosmo

From Images

Κέλλυ Παπαδοπούλου

Ειδικός εφαρμογής Del’or & DeVita Cosmo

Με την μοναδική επαναστατική συσκευή ηλεκτρομαγνητικής και κβαντικής κοσμετολογίας DEVITA COSMO στα χέρια μου, προσεγγίζω και επιλύω με ένα ριζικά νέο τρόπο όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας και της εξωτερικής εμφάνισης του ανθρώπου.
Αρχικά, πραγματοποιώ ένα έλεγχο υγείας του ατόμου «διαβάζοντας» τον χάρτη της υγείας των οργάνων από τις ρυτίδες που σχηματίζονται στο πρόσωπο.
Έπειτα διεξάγω προληπτική ρύθμιση της λειτουργίας των οργάνων του σώματος που παρουσιάζουν διαταραχή (βάσει του χάρτη των οργάνων από τις ρυτίδες στο πρόσωπο) και ταυτόχρονα ξεκινώ κοσμετολογική εφαρμογή στο πρόσωπο με το φωτονικό εξάρτημα της συσκευής DEVITA COSMO, το quantum.
Τα αποτελέσματα της κοσμετολογικής εφαρμογής σε συνδυασμό με την ρύθμιση των οργάνων είναι άκρως εντυπωσιακά, επειδή μέσω του φωτονικού εξαρτήματος επιτυγχάνουμε ανόρθωση και ενδυνάμωση των ιστών του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο μεσαίο τμήμα του δέρματος, το χόριο, σε κυτταρικό επίπεδο.
Όταν επαναλαμβάνω τις εφαρμογές για μεγάλο χρονικό διάστημα το αποτέλεσμα γίνεται μόνιμο και έτσι επιτυγχάνω τον στόχο του πελάτη, δηλαδή διατήρηση της υγείας, ομορφιάς και νεότητας για πολλά χρόνια.
Εν κατακλείδι, το DEVITA COSMO αποτελεί ένα φανταστικό εργαλείο δουλειάς στα χέρια μας για την αποτελεσματική εξάλειψη των ρυτίδων, των πανάδων, των σημαδιών της ακμής, των ελιών και γενικά του συνόλου των ατελειών της επιδερμίδας.

Κατηγορίες