: Συσκευές

Συνολικά: 24

DeVita AP mini

DeVita AP mini

Συσκευή DeVita Ap Mini

Η «DeVita Ap Mini» είναι η βελτιωμένη έκδοση της συσκευής ευεξίας «DeVita Ap Base».
Καθαρίζει αποτελεσματικά τον οργανισμό, βοηθώντας όχι μόνο να απαλλαγείτε από τους μύκητες, ιούς και τα παράσιτα, αλλά και να διατηρήσετε την νεότητα, να βελτιώσετε τις αντοχές σας.

Ομαλοποιεί την λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων, βελτιώνοντας την υγεία των ματιών, απαλλάσσοντας από ημικρανίες και πονοκεφάλους.

Συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, προστατεύει από τα εποχιακά κρυολογήματα και βοηθάει στην πρόληψη των αλλεργιών.

Είναι ακίνδυνη για τα παιδιά: η συσκευή αποτελεί ένα άριστο μέσον για την πρόληψη από τις έλμινθες και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους ιούς και τα βακτήρια.

Tιμή: 696.00

DeVita AP

DeVita AP

Η μοναδική παγκοσμίως συσκευή συχνοτήτων «DeVita-AP» προορίζεται για την διατήρηση υψηλού δείκτη υγείας για κάθε άνθρωπο. Η συσκευή επιδρά στοχευμένα στα βακτήρια και τα παράσιτα, χωρίς να επιφέρει καμία βλάβη στους γύρω ιστούς. Η συσκευή διαθέτει 30 προγράμματα, τα οποία θα βοηθήσουν εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους να διατηρήσετε μια καταπληκτική διάθεση και ευεξία.

Tιμή: 648.00
 

DeVita Ritm mini

DeVita Ritm mini

Συσκευή DeVita Ap Mini

Η «DeVita Ap Mini» είναι η βελτιωμένη έκδοση της συσκευής ευεξίας «DeVita Ap Base».
Καθαρίζει αποτελεσματικά τον οργανισμό, βοηθώντας όχι μόνο να απαλλαγείτε από τους μύκητες, ιούς και τα παράσιτα, αλλά και να διατηρήσετε την νεότητα, να βελτιώσετε τις αντοχές σας.

Ομαλοποιεί την λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων, βελτιώνοντας την υγεία των ματιών, απαλλάσσοντας από ημικρανίες και πονοκεφάλους.

Συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, προστατεύει από τα εποχιακά κρυολογήματα και βοηθάει στην πρόληψη των αλλεργιών.

Είναι ακίνδυνη για τα παιδιά: η συσκευή αποτελεί ένα άριστο μέσον για την πρόληψη από τις έλμινθες και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους ιούς και τα βακτήρια.

Tιμή: 696.00

DeVita Ritm

DeVita Ritm

Η συσκευή ευεξίας «DeVita Ritm» αποτελεί μοναδική στο είδος της εφεύρεση, η οποία βελτιώνει την διάθεσή σας, απαλλάσσει από το στρες και την χρόνια κόπωση. Η συσκευή διαθέτει 30 προγράμματα, τα οποία θα βοηθήσουν εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους να διατηρήσετε μια καταπληκτική διάθεση. 

Tιμή: 648.00
 

DeAqua - Hydrogen Water Generator

DeAqua

Γεννήτρια υδρογονωμένου νερού, η οποία περιέχει τρεις λειτουργίες: γεμίζει το νερό με υδρογόνο, ενεργοποιεί το νερό με όζον, περιλαμβάνει εισπνοή υδρογόνου.

Γεννήτρια ζωντανού νερού 3 σε 1:

 1. Πόσιμο νερό με υδρογόνο για αντιοξειδωτική δράση και εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών.
 2. Νερό με όζον για απολύμανση επιφανειών και βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.
 3. Εισπνοή με υδρογόνο, για την ανακούφιση της κόπωσης, του μυϊκού πόνου, την επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος και των μεταβολικών διεργασιών στον οργανισμό.

Χωρίς επιβλαβή αέρια, χωρίς χλώριο, χωρίς οξυγόνο.

Κατάλληλο για ταξίδια, εργασία, αθλητισμό.

Ανθεκτική στη διάβρωση και γρατσουνιές πλάκα τιτανίου με επιπλατινωμένο ηλεκτρόδιο τιτανίου.

Τεχνολογία κραμάτων υψηλής ποιότητας, το μπουκάλι είναι ανθεκτικό και δεν διαρρέει.

Πιστοποίηση: CE

Tιμή: 270.00

DeVita Cosmo

DeVita Cosmo

Με την μοναδική επαναστατική συνδυαστική συσκευή βιοσυντονιστικής θεραπείας και κβαντικής κοσμετολογίας DEVITA COSMO προσεγγίζουμε και επιλύουμε με ένα ριζικά νέο τρόπο όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας και της εξωτερικής εμφάνισης του ανθρώπου.

Προμηθευτείτε την αυτόν τον μήνα  σε προνομιακή τιμή μέκτπωση 21/% και συνολικό κέδος 135€...
Οι πόντοι της προσφοράς παραμένουν 250 και το μπόνους σύστασης στα 87,5€.
Ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές του μήνα!!!

Tιμή: 594.00
Εκπληκτική προσφορά μηνός!!! Προλάβετε...
 

DePuls+

DePuls+

Η DePuls+ είναι μια συσκευή για ταχεία εξέταση των πόρων ταυ οργανισμού ως προς τα βασικά φυσικοσωματικά και ψυχοσυναισθηματικά χαρακτηριστικά του. Η συσκευή είναι φορητή και εύκολη στη χρήση, κάτι που επιτρέπει τη χρήση της τόσο σε κέντρα υγείας, όσο και στο σπίτι για την εξέταση όλης της οικογένειας . Η DePuls + εμφανίζει τα αποτελέσματα της εξέτασης με τη βοήθεια κατανοητών γραφικών. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαβαστούν όχι μόνο από κάποιο εξειδικευμένο γιατρό, αλλά και από τον ίδιο τον χρήστη. Η εξέταση διαρκεί μόλις 5 λεπτά., ενώ για ακόμα καλύτερη αξιολόγηση είναι διαθέσιμη η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών προφίλ για χρήση από διαφορετικούς ανθρώπους.

Tιμή: 1,176.00

DeVita Energy

DeVita Energy

«DeVita Energy» είναι μια επαναστατική συσκευή, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα σας επαναφέρει τις δυνάμεις, βελτιώνει την λειτουργία όλων των συστημάτων τού οργανισμού, χαρίζει μια ισχυρή δόση ακίνδυνης ενέργειας. Η συσκευή λειτουργεί ως ένας ένας ασφαλής φορτιστής, ο οποίος σάς γεμίζει με διάθεση για την ζωή, την δημιουργία και την εξέλιξη.

Tιμή: 345.00
 

DeInfo

DeInfo

Οι κάτοχοι των wellness συσκευών σειράς DeVita μπορούν να χρησιμοποιούν τόσο τα έτοιμα σετ προγραμμάτων, όσο και να δημιουργούν εξατομικευμένα από μόνοι τους, ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες. Για τον λόγο αυτό εκπονήθηκε μια μοναδική στο είδος της λύση: ο προγραμματιστής «DeInfo», o οποίος περιλαμβάνει περίπου 3000 προγράμματα και υποστηρίζεται από πέντε ευρωπαϊκές γλώσσες: τα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ρώσικα.

Tιμή: 300.00

DeVita Energy Mini 8

DeVita Energy Mini 8

Γνωρίστε τη συσκευή DeVita Energy 8 - τη νέα ναυαρχίδα των τεχνολογιών DeVita.


Η συσκευή περιλαμβάνει 8 στοχευμένα προγράμματα:

 1. Ενέργεια
 2. Προστασία
 3. Υγεία
 4. Αρμονία
 5. Συναισθηματική Ισορροπία
 6. Αρμονία
 7. Αφθονία
 8. Μακροζωία - 5GΕφαρμογή...

Tιμή: 522.00
 

DeVita Test

DeVita Test

Η συσκευή Deta-Test συνιστά τον αναντικατάστατο βοηθό κάθε κατόχου των συσκευών Deta-Ap και Deta-Ritm, εφόσον καταδεικνύει την ένταση και την ποιότητα του εκπεμπόμενου από τις εν λόγω συσκευές σήματος. Αυτό κρίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο και διαφωτιστικό, εάν δεν επιτεύχθηκαν πλήρως τα επιθυμητά θεραπευτικά αποτελέσματα από την εφαρμογή των συσκευών.

Tιμή: 210.00

Flash Kit

Flash Kit

To flash kit έχει την μορφή του USB και περιέχει ηλεκτρονικά αρχεία (σε μορφή powerpoint, video, κείμενα word) που αφορούν την παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων που προσφέρει.

To USB συνδέεται μέσα της θύρας για τα USB με τον υπολογιστή και εισάγοντας ένα και μοναδικό κωδικό το οποίο αντιστοιχεί με το κωδικό του συνεργάτη που το έχει προμηθευτεί.

Αγοράζοντας το Flash Kit μαζί με όποιαδήποτε συσκευή ή διατροφικό πακέτο αποκτάτε για ένα χρόνο όλα τα προνόμια και τις απολαβές του ανεξάρτητου συνεργάτη τησ Deta Elis Holding

Tιμή: 37.50
 

Deta UDT - Θεραπευτική συσκευή

Deta UDT

Η ιατρική θεραπευτική συσκευή Deta-UDT εφαρμόζει στον ασθενή τρεις διαφορετικές μεθόδους θεραπείας:

    Θεραπεία με ηλεκτρο-βελονισμό,
    Ηλεκτρομαγνητική θεραπεία και
    Κβαντική θεραπεία.
    
Είναι ο μεγάλος αδελφός των φορητών συσκευών βιοσυντονισμού Deta-Ap, Deta-Ritm και Deta-Cosmo.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες σε ιατρεία ομοιοπαθητικής, ρεφλεξοθεραπείας, φυσιοθεραπείας, ολιστικής ιατρικής και κλινικές αποκατάστασης.

Την συσκευή συνοδεύουν 300 πόντοι και μπόνους σύστασης 82,5€.

Tιμή: 1,020.00

Deta Pharma - Διαγνωστική Ιατρική συσκευή

Deta Pharma

Deta Pharma (Πακέτο D-104 και D-113 Deta)

Πρόκειται για μία συσκευή διάγνωσης. Είναι η «μικρή» συσκευή διάγνωσης της εταιρίας πριν την Deta Professional και απευθύνεται αποκλειστικά σε ιατρούς. Είναι μία συσκευή η οποία επιτρέπει στους γιατρούς να κάνουν εξέταση στον ασθενή , η οποία εξέταση θα αποκαλύψει το πρόβλημα ή τα προβλήματα τα οποία επηρεάζουν τον οργανισμό του ασθενή.

Σε αντίθεση με τις θεραπευτικές συσκευές η χρήση της Deta Pharma δεν είναι απλή. Η χρήση της προϋποθέτει 5ήμερη εκπαίδευση την οποία αναλαμβάνει στην χώρα μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα η ίδια η Deta Elis , με διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία διοργανώνει για όλους τους ενδιαφερόμενους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν γιατροί ή οποιοσδήποτε ασχολείται με τον κλάδο της Ιατρικής.

Tιμή: 2,700.00
 

Deta Profesional - Διαγνωστική & Θεραπευτική Ιατρική συσκευή

Deta Profesional

Η συσκευή Deta Professional αποτελεί ότι πιο ολοκληρωμένο έχει να παρουσιάσει, όσο αφορά την διάγνωση, η εταιρία DetaElis. Έχει την ικανότητα να κάνει την διάγνωση αλλά και την θεραπεία σχεδόν όλων των ασθενειών. Πρόκειται για την μητέρα των διαγνωστικών συσκευών της DetaElis.

Πρόκειται για μία συσκευή εξαιρετικής ακρίβειας και έχει αναγνωρισθεί από το υπουργείο υγείας τόσο της Ρωσίας όσο της Αμερικής και του Ισραήλ , καθώς και άλλων χωρών , ως επίσημη μέθοδος διάγνωσης.

Η συσκευή έχει την δυνατότητα να προβλέπει πόσο αποτελεσματική είναι η θεραπευτική αγωγή με αποτέλεσμα να μας παρέχει την δυνατότητα να αναπροσαρμόζουμε την θεραπεία μας προς την σωστή κατεύθυνση. Η θεραπεία έτσι γίνεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομεί χρόνο, χρήμα αλλά και ψυχικά αποθέματα στον ασθενή.

Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη σειρά για την διάγνωση ης ασθένειας, εντοπίζοντας το στάδιο και την αιτία της.

Tιμή: 9,300.00

Deta-BRT - Διαγνωστική & Θεραπευτική συσκευή;;;;

Deta-BRT
H συσκευή DeVita BRT αποτελεί την καλύτερη συσκευή βιοσυντονισμού που υπάρχει στον κόσμο, με εύρος εισδοχής συχνοτήτων πέντε φορές μεγαλύτερο από το αντίστοιχο κομμάτι BRT που υπάρχει στο DeVita Professional. Μέσω του BRT πραγματοποιείται πλήρης αντιστροφή και εξουδετέρωση των δυσαρμονικών συχνοτήτων που παράγει ο οργανισμός μας, γεγονός που γίνεται συνήθως άμεσα αντιληπτό από τον χρήστη και οδηγεί στον περιορισμό και εξάλειψη (μετά από συνεχιζόμενη χρήση) των φλεγμονωδών διαδικασιών του οργανισμού. Η χρήση της συσκευής είναι τόσο απλή, που μπορεί να την χρησιμοποιήσει ο καθένας και δεν απαιτείται για αυτό καμμία ιδιαίτερη γνώση. Απλά με το πάτημα ενός κουμπιού! 
Η συσκευή BRT παρασκευάζεται στην παραγωγική μονάδα της DEHolding, ενώ η μοναδικότητα της είναι πλήρως εξασφαλισμένη διότι η κάθε συσκευή υφίσταται διαδικασία που την καθιστά μη αντιγράψιμη.
Είμαστε στην ευχάριστη  θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη προαγορών με προσφορά, για την νέα καινοτόμα φορητή συσκευή ενδογενούς βιοσυντονισμού BRT που θα παραδίδει η εταιρεία από την 1η Νοεμβρίου.
Μέχρι και την Παρασκευή 12/10, το BRT θα προσφέρεται σε όλους με έκπτωση 20%!!! Η τιμή προσφοράς είναι 1.560 ευρώ. Η κανονικη τιμή του BRT  είναι 1.950 ευρώ. Για την παράδοση της συσκευής θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία προαγοράς.
Tιμή: 2,340.00
 

DePulse+ & DeVita Energy 8

DePulse+ & DeVita Energy 8

Εκπληκτική προσφορά μηνός!!!! Προλάβετε...

Αυτό το σύνολο συσκευών είναι η απόλυτη προστασία και θεραπεία του σώματος. Λαμβάνετε την καλύτερη υποστήριξη για την υγεία σας σε εξαιρετική τιμή.

Χρησιμοποιώντας τις συσκευές ολοκληρωμένα, θεραπεύετε πλήρως τον οργανισμό σας, προστατεύοντας την υγεία ολόκληρης της οικογένειας σας.

Προμηθευτείτε τις συσκευές DePulse+ & DeVita energy 8  σε ένα κωδικό σε προνομιακή τιμή...

 

Tιμή: 1,530.00
Εκπληκτική προσφορά μηνός!!! Προλάβετε...

DePulse+ & DeVita mini Ap

DePulse+ & DeVita mini Ap

Εκπληκτική προσφορά μηνός!!!! Προλάβετε...

Αυτό το σύνολο συσκευών είναι η απόλυτη προστασία και θεραπεία του σώματος. Λαμβάνετε την καλύτερη υποστήριξη για την υγεία σας σε εξαιρετική τιμή.

Χρησιμοποιώντας τις συσκευές ολοκληρωμένα, θεραπεύετε πλήρως τον οργανισμό σας, προστατεύοντας την υγεία ολόκληρης της οικογένειας σας.

Προμηθευτείτε τις συσκευές DePulse+ & DeVita ΜΙΝΙ Ap  σε ένα κωδικό σε προνομιακή τιμή...
Ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές του μήνα!!!

 

Tιμή: 1,686.00
Εκπληκτική προσφορά μηνός!!! Προλάβετε...
 

DePulse+ & DeVita mini Ritm

DePulse+ & DeVita mini Ritm

Εκπληκτική προσφορά μηνός!!!! Προλάβετε...

Αυτό το σύνολο συσκευών είναι η απόλυτη προστασία και θεραπεία του σώματος. Λαμβάνετε την καλύτερη υποστήριξη για την υγεία σας σε εξαιρετική τιμή.

Χρησιμοποιώντας τις συσκευές ολοκληρωμένα, θεραπεύετε πλήρως τον οργανισμό σας, προστατεύοντας την υγεία ολόκληρης της οικογένειας σας.

Προμηθευτείτε τις συσκευές DePulse+ & DeVita ΜΙΝΙ Ritm  σε ένα κωδικό σε προνομιακή τιμή...
Ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές του μήνα!!!

 

Tιμή: 1,686.00
Εκπληκτική προσφορά μηνός!!! Προλάβετε...

DeVita Ap + DeVita Ritm

DeVita Ap + DeVita Ritm

Εκπληκτική προσφορά μηνός!!!! Προλάβετε...
Προμηθευτείτε τις θεραπευτικές συσκευές DeVita Ap + DeVita Ritm  σε ένα κωδικό σε προνομιακή τιμή...
Ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές του μήνα!!!

 

Tιμή: 1,296.00
Εκπληκτική προσφορά μηνός!!! Προλάβετε...
 

DeVita mini Ap + DeVita mini Ritm

DeVita mini Ap + DeVita mini Ritm

Εκπληκτική προσφορά μηνός!!!! Προλάβετε...

Αυτό το σύνολο συσκευών είναι η απόλυτη προστασία και θεραπεία του σώματος. Λαμβάνετε την καλύτερη υποστήριξη για την υγεία σας σε εξαιρετική τιμή.

Χρησιμοποιώντας τις συσκευές ολοκληρωμένα, θεραπεύετε πλήρως τον οργανισμό σας, προστατεύοντας την υγεία ολόκληρης της οικογένειας σας.

Προμηθευτείτε τις θεραπευτικές συσκευές DeVita ΜΙΝΙ Ap + DeVita ΜΙΝΙ Ritm  σε ένα κωδικό σε προνομιακή τιμή...
Ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές του μήνα!!!

 

Tιμή: 1,160.00
Εκπληκτική προσφορά μηνός!!! Προλάβετε...

DeVita Ap + Ritm + DeInfo

DeVita Ap + Ritm + DeInfo

Εκπληκτική προσφορά μηνός!!!! Προλάβετε...
Προμηθευτείτε τις θεραπευτικές συσκευές DeVita Ap + DeVita Ritm + DeVita Info  σε ένα κωδικό σε προνομιακή τιμή...

Ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές του μήνα!!!

 

Tιμή: 1,296.00
Εκπληκτική προσφορά μηνός!!! Προλάβετε...
 

DeVita Ap + Ritm + Energy

DeVita Ap + Ritm + Energy

Εκπληκτική προσφορά μηνός!!!! Προλάβετε...

Προμηθευτείτε τις θεραπευτικές συσκευές DeVita Ap Base + DeVita Ritm Base + DeVita Energy  σε ένα κωδικό σε προνομιακή τιμή...

Ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές του μήνα!!!

 

Tιμή: 1,641.00
Εκπληκτική προσφορά μηνός!!! Προλάβετε...

DeVita Ap + DeVita Energy

DeVita Ap + DeVita Energy

Εκπληκτική προσφορά μηνός!!!! Προλάβετε...
Προμηθευτείτε τις θεραπευτικές συσκευές DeVita Ap Base +  DeVita Energy  σε ένα κωδικό σε προνομιακή τιμή

Ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές του μήνα!!!

 

Tιμή: 993.00
Εκπληκτική προσφορά μηνός !!! Προλάβετε...;;