Λαδάς Ευστράτιος

Φυσικοθεραπευτής, Ιριδολόγος, Βοτανολόγος, Οστεοπαθητικός, Βελονιστής

From Images

Λαδάς Ευστράτιος

Φυσικοθεραπευτής, Ιριδολόγος, Βοτανολόγος, Οστεοπαθητικός, Βελονιστής (Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική), Κβαντική ΟρθομοριακήΟρθοκυτταρική Ιατρική, ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ.

Τις συσκευές της DETA ELIS τις γνώρισα τον Οκτώβριο του 2014 όταν με απασχολούσε ένα σοβαρό πρόβλημα ούρησης το οποίο οδήγησε στα όρια της επίσχεσης ούρων. Σκέφτηκα πριν καταλήξω στο χειρουργείο να δοκιμάσω και αυτή την τεχνολογία. Η διάφορα φάνηκε από την πρώτη εβδομάδα γιατί είχα σημαντική βελτίωση.
Παρακολούθησα τα σεμινάρια της εταιρίας DETA ELIS και τα αποτελέσματα που παρατήρησα στις θεραπείες των ασθενών μου ήταν καταπληκτικά. Είχα ένα υπέροχο όπλο στη μάχη με την ασθένεια για τον εαυτό μου και τους ασθενείς μου.
Γνώρισα τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία από την σχολή Φυσικοθεραπείας πριν από 32 χρόνια. Στην πορεία συνεργάστηκα με έναν ειδικό της NASA στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και κατασκευάσαμε ένα μηχάνημα υψίσυχνων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για την διάγνωση των ασθενειών. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης εξάσκησης του επαγγέλματος μου πήρα αρκετές συσκευές ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για θεραπείες, με μεγάλα πηνία, με στρώματα κ.τ.λ. αλλά η φορητότητα και η αποτελεσματικότητα των συσκευών της DETA ELIS μου έδωσαν τεράστιες δυνατότητες στη θεραπεία όλων των ασθενειών χωρίς παρενέργειες. Επίσης η λεπτομέρεια που μας δίνει το επαγγελματικό μηχάνημα Profesional της DETA ELIS στη διάγνωση και θεραπεία είναι αξιοζήλευτη και ανώτερη από τις προηγούμενες διαγνωστικές και θεραπευτικές συσκευές που είχα χρησιμοποιήσει.
Γι` αυτούς τους λόγους θα είμαι αρωγός στη διάδοση αυτής της τεχνολογίας.

Κατηγορίες