Διατροφικά:

DeLixir Ultra Slim+ - Το μοναδικό προϊόν που επιτίθεται στο λίπος με 6 διαφορετικούς τρόπους...

Tιμή: 57.00€

Delixir Ultra Slim+ Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε!  Η νέα σειρά DeLixir που τόσο έχετε αγαπήσει εμπλουτίζεται με ένα ακόμη μοναδικό σκεύασμα σε υγρή μορφή το οποίο θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα σε δύο διαφορετικούς τομείς (μείωση του βάρους και μείωση των βιοχημικών δεικτών), ενώ δρα με έξι διαφορετικούς τρόπους: θερμογενετικά, λιποτροπικά και λιποδιαλυτικά, με αρνητικές θερμίδες, μεταβολικά, στο επίπεδο κορεσμού και τέλος στο επίπεδο αποσυμφόρησης του λεμφικού συστήματος.
DELIXIR FAT BURN – ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΠΟΣ ΜΕ 6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ 
 1. ΘΕΡΜΟΓΕΝΕΤΙΚΑ
 2. ΛΙΠΟΤΡΟΠΙΚΑ - ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΑ
 3. ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ
 4. ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΡΕΣΜΟΥ
 5. ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ
 6. ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΛΕΜΦΙΚΟΥ

DELIXIR ULTRA SLIM +, Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

3.300 mg ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
15 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΧΑΝΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΥΪΚΗΣ ΜΑΖΑΣ

1) ΘΕΡΜΟΓΕΝΕΤΙΚΑ / ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ


CAYENNE PEPPER / Ο κατάλογος με τις θεραπευτικές ιδιότητες του καγιέν,  είναι ατελείωτος κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι 3.000 ερευνητικές μελέτες είναι καταγεγραμμένες στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιατρικής.
Ονομάζεται ο "βασιλεύς των βοτάνων" και για του λόγου το αληθές ο φημισμένος θεραπευτής βοτάνων Δρ. Shulze έχει δηλώσει: "Αν μάθετε να χρησιμοποιείτε μόνο ένα βότανο στη ζωή σας, να μάθετε το πιπέρι καγιέν. Είναι το πιο ισχυρό από οποιοδήποτε άλλο."ο Δρ. Christopher σε κείμενο θεραπείας αναφέρει:
"Σε 35 χρόνια πρακτικής, εργασίας και διδασκαλίας, δεν έχω χάσει ποτέ ασθενή από καρδιακή προσβολή σε επίσκεψη στο σπίτι και ο λόγος είναι ότι κάθε φορά που πάω - αν αναπνέει ακόμα – του δίνω ένα φλιτζάνι τσάι καγιέν (ένα κουταλάκι του γλυκού καγιέν σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό) και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχει σηκωθεί". http://www.farming-world.gr/index.php?topic=105.0.
Επίσης η ενεργή ουσία του καγιέν, η καψαϊκίνη έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για την καταπολέμηση των πονοκεφάλων και την αποσυμφόρηση της μύτης.

Ειδικότερα το καγιέν:
 1. Βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος και στη λειτουργία της καρδιάς αφού μειώνει χοληστερίνη και τριγλυκερίδια.
 2. Αντιμετωπίζει το έλκος του στομάχου άσχετα αν τα καυτερά μπαχαρικά κατηγορούνται για αυτό και ουρολογικά προβλήματα
 3. Υπάρχουν ενδείξεις μη επιστημονικά ακόμη τεκμηριωμένες ότι βοηθάει σε διάφορες μορφές καρκίνου όπως αυτόν του προστάτη
 4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
 5. Ρόφημα τσάι με καγιέν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την γρίπη.
 6. Το πιο σημαντικό ακόμη που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε είναι ότι κόβει την όρεξη και με αυτό τον τρόπο καταπολεμά την παχυσαρκία που είναι η μάστιγα του 21ου αιώνα.

2) ΛΙΠΟΤΡΟΠΙΚΑ / L - ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ, ΚΕΤΟΝΕΣ ΣΜΕΟΥΡΟΥ

Η L-Καρνιτίνη είναι μια θρεπτική ουσία που προέρχεται από τα αμινοξέα Λυσίνη και Μεθειονίνη.
Η L - Καρνιτίνη μεταφέρει τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, όπως τα τριγλυκερίδια στα μιτοχόνδρια, όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παραγωγή ενέργειας & αύξηση της δύναμής σας.
Tο προϊόν περιέχει 1000 mg υδρολυμένης καρνιτίνης σε ημερήσια δόση.
Η κετόνη σμέουρου αυξάνει τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης, μιας πρωτεϊνούχας ορμόνης που παράγεται από τα λιπαρά κύτταρα, η οποία ρυθμίζει το μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και της γλυκόζης. Τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης στο αίμα έχουν άμεση σχέση με το επίπεδο σωματικού λίπους στους ενήλικες αλλά σε αντίστροφη μορφή, δηλαδή χαμηλά επίπεδα αδιπονεκτίνης έχουν οι παχύσαρκοι ενώ υψηλά έχουν τα άτομα που δυσκολεύονται να βάλουν κιλά.
Στο προϊόν περιέχονται 110 mg κετονών σμέουρου, το οποίο ισοδυναμεί με την κατανάλωση 100 κιλών βατόμουρων


3) ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ/ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

Πράσινο τσάι: Για αποτοξίνωση και απώλεια λίπους στην κοιλιά
Το πράσινο τσάι είναι ο βασιλιάς της αποτοξίνωσης. Έρευνα της Αμερικανικής Κοινότητας Διατροφής έδειξε πως τα άτομα που κατανάλωναν πράσινο τσάι έχασαν περισσότερο λίπος από την κοιλιά σε σχέση με όσους έπιναν μόνο νερό. Διεγείρει τις καύσεις και την οξείδωση του λίπους. Οι κατεχίνες που περιέχονται στο πράσινο τσάι καταφέρνουν εντυπωσιακή επιτάχυνση του μεταβολισμού.

Υπάρχει μια λεπτή – άλλα σημαντική – διαφορά μεταξύ του πράσινου καφέ και του καφέ που
χρησιμοποιούμε καθημερινά. Οι κόκκοι του καφέ που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι
καβουρδισμένοι ενώ οικόκκοι του πράσινου καφέ δεν είναι.
Οι μη καβουρδισμένοι κόκκοι του πράσινου καφέ διατηρούν την υψηλή συγκέντρωση του
αντιοξειδωτικού χλωρογενικού οξύ, το οποίο καταστρέφεται με το καβούρδισμα. Αυτή είναι η αιτία
που όσοι πίνουν καφέ δεν επωφελούνται από τα οφέλη του πράσινου καφέ.
Ο πράσινος καφές δεν μπορεί να καταναλωθεί στην ακατέργαστη, άψητη μορφή του. Ο μόνος τρόπος
είναι μέσω του εκχυλίσματος του πράσινου καφέ σε μορφή συμπληρώματος διατροφής.
Ο πράσινος καφές έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Σε συντομία μπορούμε να αναφέρουμε:
 • Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες
 • Το χλωρογενικό οξύ έχει αντιγηραντικές ιδιότητες
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Ο πράσινος καφές μειώνει την απορρόφηση των υδατανθράκων

4) ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΚΑΙ 5) ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ


Η αγκινάρα είναι ένα φαρμακευτικό λαχανικό που ενισχύει και βοηθάει τις λειτουργίες του συκωτιού σας, ενώ ενισχύει δραστικά την πέψη και την αποβολή των λιπών. Οι αγκινάρες βοηθούν στο αδυνάτισμα χάρη σε τρεις παράγοντες: το χαμηλό επίπεδο θερμίδων τους, τις διουρητικές τους ιδιότητες και την ικανότητά τους να ενισχύουν την επεξεργασία των λιπών κάνοντας την αποβολή τους εύκολη.
 Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι αγκινάρες περιέχουν κυναρίνη, μια εκπληκτική ουσία που συμβάλλει στη διέγερση της έκκρισης χολής, η οποία προάγει την πέψη των λιπών και έχει διουρητική επίδραση που αποτρέπει την κατακράτηση υγρών.
Είναι καλό αποτοξινωτικό, καθαρίζει τα έντερα, το συκώτι και τα νεφρά σας.
Χαμηλώνει το επίπεδο της χοληστερίνης στο αίμα σας.
Οι αγκινάρες σάς βοηθούν να αμυνθείτε απέναντι στη στεφανιαία νόσο και στην αρτηριοσκλήρωση.
Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για το συκώτι σας. Το καθαρίζει, το αναζωογονεί και το βοηθάει να συγκεντρώσει βιταμίνες.
Το προϊόν περιέχει 200 mg εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας ανά ημερήσια δόση.

Επειδή είναι μια διαλυτή φυτική ίνα, η β-γλυκάνη επιβραδύνει τη μεταφορά των τροφίμων στο έντερο, έτσι ώστε χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να αφομοιωθούν από το σώμα. Πιο αργή πέψη σημαίνει ότι το σώμα δεν απορροφά τη ζάχαρη τόσο γρήγορα, μειώνοντας την πιθανότητα απότομης αύξησης του σακχάρου στο αίμα και βοηθώντας να κρατηθούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα ρυθμισμένα.
Επειδή είναι δύσπεπτη, περνάει από όλο το πεπτικό σύστημα και μπορεί να παρασύρει μαζί της τη χοληστερόλη, βοηθώντας έτσι στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης. 


6) ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΛΕΜΦΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ/ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ 

                     
Τα μούρα, ειδικά τα κράνμπμερι, είναι πλούσια σε αποτοξινωτικά οφέλη που καθαρίζουν το σύστημα ενώ ταυτόχρονα, ενυδατώνουν και βελτιώνουν την υγιή ροή της λέμφου. Δεδομένου ότι το λεμφικό βοηθά στο φιλτράρισμα των τοξινών του σώματος, είναι σημαντικό να τρώτε τροφές με αντι-βακτηριακά οφέλη όπως τα cranberries.
Έχει διαπιστωθεί ότι τα κράνμπερι είναι ιδιαίτερα πλούσια σε προανθοκυανιδίνες, φλαβονοειδή, φλαβονόλες, ελαγικό οξύ, χλωρογενικό οξύ, κερκετίνη, μυρισετίνη και άλλες ουσίες, οι οποίες στο σύνολό τους είναι ενώσεις με αντιοξειδωτική δράση δύο και πέντε φορές ισχυρότερη από αυτές των βιταμινών C και της Ε αντίστοιχα.
Η ιδιαίτερη δομή των προανθοκυανιδινών που περιέχουν, αποτρέπει την προσκόλληση των βακτηριδίων στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης και της ουρήθρας
Μια μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard σε ηλικιωμένες γυναίκες που έπιναν 1-2 ποτήρια χυμό κράνμπερι σε καθημερινή βάση για ένα εξάμηνο απέδειξε ότι ο αριθμός των βακτηριδίων στην ουροδόχο κύστη τους περιορίστηκε και, επιπλέον, ότι είχαν σχεδόν 60% λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν λοιμώξεις στην περιοχή. Επίσης, οι γυναίκες που είχαν ουρολοίμωξη και έπιναν χυμό είχαν 75% περισσότερες πιθανότητες να την ξεπεράσουν γρηγορότερα, σε σχέση με αυτές που δεν έπιναν. Άλλες εργαστηριακές έρευνες έδειξαν ότι το φυτό αυτό έχει την ικανότητα να μειώνει σημαντικά την υποτροπή των ουρολοιμώξεων σε κορίτσια προεφηβικής ηλικίας. Τα αποτελέσματα αυτά αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα μετά και τη διαπίστωση των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας της Αμερικής ότι μία στις πέντε γυναίκες θα παρουσιάσει σίγουρα ουρολοίμωξη κατά τη διάρκεια της ζωής της. 
Όμως και οι άνδρες, οι οποίοι είναι λιγότερο επιρρεπείς στις ουρολοιμώξεις, φαίνεται να επωφελούνται από τη δράση των κράνμπερι. Το μικροσκοπικό φρούτο καταπολεμά τις φλεγμονές του προστάτη, ενώ μειώνει το ενδεχόμενο καλοήθους υπερπλασίας του
ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΩΝ  ΔΕΙΚΤΩΝ (ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ,  ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ. ΣΑΚΧΑΡΟ, ΔΙΣΛΙΠΙΔΑΙΜΙΑ)
ΓΛYΚΟΡΡΙΖΑ: γλυκόριζα - το βότανο που επιλέχτηκε ως «φαρμακευτικό φυτό του έτους 2012“ λόγω των ευεργετικών αποτελεσμάτων του και της πρωταρχικής του σημασίας για την ανθρώπινη ευημερία ςε όλο τον κόσμο... μελετητές από το Ινστιτούτο Max Planck για τη Μοριακή Γενετική - στο Βερολίνο - ανακάλυψαν ότι θ γλυκόριζα έχει αντιδιαβητική δράση καθώς εντόπισαν μια ομάδα φυσικών ουσιών στις βρώσιμες ρίζες του φυτού - τις amorfrutins - οι οποίες έχουν ιςχυρζσ αντιδιαβητικές ιδιότητες... οι ερευνητές απέδειξαν ότι η γλυκόριζα μειώνει το σάκχαρο στο αίμα και σε συνδυασμό με τις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της είναι πολύ καλά ανεκτή στον οργανισμό κάτι το οποίο την καθιστά κατάλληλο βότανο για τη θεραπεία των σύνθετων μεταβολικών διαταραχών στο μέλλον και ένα βότανο με προφυλακτική χρήση...

ΚΑΝΕΛΑ: Κανέλα, ένα πανάρχαιο γιατρικό - το κιννάμωμον των αρχαίων Ελλήνων
η κανέλα μειώνει αποτελεσματικά τα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα των διαβητικών..... διεγείρει την ευαισθησία των κυτταρικών υποδοχών της ινσουλίνης και ταυτόχρονα εμποδίζει την δράση ενός ενζύμου που εντείνει την ινσουλινοαντίσταση ......κατά την διάρκεια αυτών των ερευνών διαπιστώθηκε και σημαντική μείωση των τριγλυκεριδίων, της LDL χοληστερόλης και της συνολικής χοληστερόλης χωρίς να επέρχεται μείωση της HDL χοληστερόλης....

Πλούσιο στις θαυματουργές πολυφαινόλες (Φλαβανοειδή)


Οι πολυλφαινόλες (φυτοχημικά) έχουν αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές, καρδιοπροστατευτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες


Το DELIXIR ULTRS SLIM+ περιέχει μία ακόμη σημαντική ουσία, ΤΗΝ ΧΟΛΙΝΗ


Η χολίνη, με λιποτροπική δράση, συμβάλλει στην γαλακτωματοποίηση και στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και της χοληστερόλης. Επίσης η χολίνη αποτελεί πρόδρομο ουσία της ακετυλοχολίνης, σημαντικού νευροδιαβιβαστή που χρησιμοποιείται στις λειτουργίες του εγκεφάλου σχετικές με τη μνήμη, τη συνείδηση, τη συλλογιστική και τη δημιουργικότητα, τον έλεγχο των μυών ενώ είναι αναγκαία και για την υγεία του συκωτιού.
Υγιής ηπατική λειτουργία
Η χολίνη διατηρεί το ήπαρ υγιές βοηθώντας στην κίνηση των λιπών από το ήπαρ προς τα κύτταρα.
Υποστήριξη νευρικού συστήματος- Βελτίωση μνήμης
Οι επιστήμονες διερευνούν τθν ευεργετική δράση της χολίνης σε πρόληψη ασθενειών που επηρεάζουν τον εγκέφαλο και το κεντρικό νευρικό σύστημα, όπως το Πάρκινσον και η νόσος Αλτσχάϊμερ (λόγω χαμηλών επιπέδων ακετυλοχολίνης στον εγκέφαλο).
Μεταβολισμός ομοκυστεΐνης
Η ομοκυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ που παράγεται στον οργανισμό ως ενδιάμεσο προϊόν του μεταβολισμού. Αυξημένες ποσότητες έχουν συσχετιστεί με κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου. Μελέτες δείχνουν ότι η χολίνη συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό ομοκυστεΐνης
Το  DELIXIR ULTRA SLIM+ Σας προσφέρει την δυνατότητα να χάσετε τα κιλά που επιθυμείτε ή είναι αναγκαία χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας - Περιέχει 250mg του αμινοξέως L-GLUTAMINE σε ημερήσια δόση...
DELIXIR ULTRA SLIM +, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΪΚΗΜΑΖΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗ

Ποια είναι η δράση της γλουταμίνης?
Τα συμπληρώματα γλουταμίνης διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνουν τις φλεγμονές και προστατεύουν τα μυϊκά κύτταρα από τραυματισμούς κατά την έντονη άσκηση, Η γλουταμίνη διατηρεί την υγεία της γαστρεντερικής οδού σε υψηλά επίπεδα συμβάλλοντας τα μέγιστα στην λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αύξηση αζώτου
Η δομή της γλουταμίνης περιέχει 2 άτομα αζώτου, γεγονός που την καθιστά σημαντικό μεταφορέα αζώτου, μεταφέροντας το 35% του αζώτου που φτάνει στα μυϊκά κύτταρα. Αυτό ισούται με αναβολική μυϊκή ανάπτυξη,

Αντικαταβολική και ανοσοποιητική ενίσχυση
Κατά την έντονη άσκηση τα επίπεδα της γλουταμίνης στο σώμα μειώνονται ως και 50% και παραμένουν χαμηλά μέχρι την πλήρη μυϊκή αποκατάσταση. Αυτό συμβαίνει γιατί μετά από έντονη άσκηση, η γλουταμίνη που μεταφέρει το άζωτο μετακινείται από τους μύες και χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση και την ανοσοποιητική λειτουργία. Αυτή η  μείωση της γλουταμίνης δημιουργεί ένα καταβολικό περιβάλλον για τον μυϊκό ιστό.

Αυξημένη πρωτεϊνική σύνθεση
Χρησιμοποιώντας λοιπόν συμπλήρωμα γλουταμίνης πριν και μετά από την άσκηση, οι αθλητές και οι Body builders μπορούν να ελαχιστοποιήσουν την μείωση της ήδη υπάρχουσας γλουταμίνης στον μυϊκό ιστό, διατηρώντας παράλληλα υψηλά τα επίπεδα αζώτου επιτρέποντας έτσι μια βελτιωμένη πρωτεϊνική σύνθεση.

Πως δουλεύει πραγματικά η γλουταμίνη
Τα συμπληρώματα γλουταμίνης λειτουργούν αντικαθιστώντας την μυϊκή γλουταμίνη στο έντερο και στο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό βοηθά στο να παραμείνουν υψηλά τα επίπεδα γλουταμίνης στο μυϊκό ιστό αποφεύγοντας την δημιουργία καταβολικού περιβάλλοντος.
 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα
  της κατηγορίας
 • DeLixir Denorma

  DeLixir Denorma
  Tιμή: 57.00 €

  DeLixir Starter Pack

  DeLixir Starter Pack
  Tιμή: 228.00 €
   

  DeLixir Prime Pack

  DeLixir Prime Pack
  Tιμή: 405.00 €

  DeLixir Optimal Pack

  DeLixir Optimal Pack
  Tιμή: 684.00 €
 • DeLixir Ultra Slim+

  DeLixir Ultra Slim+
  Tιμή: 57.00 €

  DeLixir Multi-Energy

  DeLixir Multi-Energy
  Tιμή: 57.00 €
   

  DeLixir Detox

  DeLixir Detox
  Tιμή: 57.00 €

  DeLixirCollagen+

  DeLixirCollagen+
  Tιμή: 57.00 €
   

  DeLixir TopForm

  DeLixir TopForm
  Tιμή: 57.00 €

  DeLixir pH-Balance

  DeLixir pH-Balance
  Tιμή: 57.00 €