Διατροφικά:

DeLixir Denorma - Προβιοτικό – Συμβιοτικό για το ανοσοποιητικό σύστημα και την ψυχική υγεία

Tιμή: 57.00€

Δεκαπέντε ειδικά επιλεγμένα προβιοτικά στελέχη σε ένα μοναδικό συνδυασμό, που επιδρά ευεργετικά σε όλο το φάσμα της ανδρικής και γυναικείας φυσιολογίας. Το Denorma είναι συμβιωτικό, αποτελούμενο όχι μόνο από προβιοτικά αλλά και από πρεβιοτικά, τα οποία συμμετέχουν αποφασιστικά στην αποίκιση του εντέρου.
Λεπτομέρειες

Η εξειδικευμένη φόρμουλα του Denorma παρέχει στον ανθρώπινο οργανισμό πολλαπλά οφέλη, συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη λύση στις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου. Πιο συγκεκριμένα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ιώσεων, των μεταδοτικών λοιμώξεων, του άγχους, της κατάθλιψης, των γνωστικών δυσλειτουργιών, της διάρροιας, του ευερέθιστου και του φλεγμονώδους εντέρου, του συνδρόμου διαρρεόντος εντέρου, της δυσπεψίας, της δυσκοιλιότητας, της κολπίτιδας, των ουρολοιμώξεων, του πεπτικού έλκους, του ελικοβακτήριου του πυλωρού, της υπερανάπτυξης της κάντιντα, της παχυσαρκίας, των δερματικών παθήσεων (έκζεμα, ακμή). Επιπλέον, θωρακίζει την καρδιά και την στοματική υγεία, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την διαδικασία της πέψης και προστατεύει στην δυσανεξία λακτόζης και στην δυσανεξία καζεϊνης.
Προβιοτικά

Τα ωφέλιμα βακτήρια (προβιοτικά) αποτρέπουν την αύξηση των παθογόνων μικροοργανισμών συμμετέχοντας στην πέψη των ινών και της λακτόζης, στην παραγωγή ενζύμων και επιπλέον στην παραγωγή πολλών βιταμινών του συμπλέγματος Β.
Πρεβιοτικά

Από την άλλη πλευρά τα πρεβιοτικά είναι μη αφομοιώσιμοι υδατάνθρακες που δρούν ως τροφή για τα προβιοτικά, αφού δεν μπορούν να αφομοιωθούν από το ανθρώπινο σώμα. Όταν οι κάψουλες Denorma απελευθερώσουν το περιεχόμενο τους στο έντερο, τα προβιοτικά ενεργοποιούνται λόγω της υπάρχουσας υγρασίας και αποικίζουν τον χώρο τρεφόμενα από τα συνυπάρχοντα πρεβιοτικά. Με βάση τα ανωτέρω θεωρείται ότι προβιοτικό προϊόν χωρίς πρεβιοτικά είναι ημιτελές. Το συμβιωτικό Denorma χρησιμοποιεί ως πρεβιοτικά την ινουλίνη και τους φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS).

ΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ
ΑΝΟΣΟΒΙΟΤΙΚΟ
ΨΥΧΟΒΙΟΤΙΚΟ
BΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Στο Denorma 15 ειδικά επιλεγμένα σε ένα μοναδικό συνδυασμό από προβιοτικά στελέχη επιδρούν ευεργετικά σε όλο το φάσμα της ανδρικής και γυναικείας φυσιολογίας. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, όσα περισσότερα είναι τα προβιοτικά στελέχη, τόσος θετικότερος είναι ο αντίκτυπός τους στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ενημερωθείτε πως μπορείτε να το αποκτήσετε στην  πιο συμφέρουσα τιμή κερδίζοντας έως και 11€ ανά μπουκάλι...

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα
  της κατηγορίας
 • DeLixir Denorma

  DeLixir Denorma
  Tιμή: 57.00 €

  DeLixir Starter Pack

  DeLixir Starter Pack
  Tιμή: 228.00 €
   

  DeLixir Prime Pack

  DeLixir Prime Pack
  Tιμή: 405.00 €

  DeLixir Optimal Pack

  DeLixir Optimal Pack
  Tιμή: 684.00 €
 • DeLixir Ultra Slim+

  DeLixir Ultra Slim+
  Tιμή: 57.00 €

  DeLixir Multi-Energy

  DeLixir Multi-Energy
  Tιμή: 57.00 €
   

  DeLixir Detox

  DeLixir Detox
  Tιμή: 57.00 €

  DeLixirCollagen+

  DeLixirCollagen+
  Tιμή: 57.00 €
   

  DeLixir TopForm

  DeLixir TopForm
  Tιμή: 57.00 €

  DeLixir pH-Balance

  DeLixir pH-Balance
  Tιμή: 57.00 €