Συσκευές:

Tιμή: 648.00€

Η μοναδική παγκοσμίως συσκευή συχνοτήτων «DeVita-AP» προορίζεται για την διατήρηση υψηλού δείκτη υγείας για κάθε άνθρωπο. Η συσκευή επιδρά στοχευμένα στα βακτήρια και τα παράσιτα, χωρίς να επιφέρει καμία βλάβη στους γύρω ιστούς. Η συσκευή διαθέτει 30 προγράμματα, τα οποία θα βοηθήσουν εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους να διατηρήσετε μια καταπληκτική διάθεση και ευεξία.

Η αντιπαρασιτική δράση της DeVita ΑΡ Base - βασίζεται  στη μεγάλης κλίμακας έρευνα, κατά την διάρκεια μιας εκατονταετίας, τόσο του επιστήμονα και μηχανικού  R. Rife, όσο και των συνεχιστών του. Κάθε ζωντανή ύπαρξη χαρακτηρίζεται από δική της ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία  που εκπέμπει. Αυτό έχει αποδειχτεί  επιστημονικά. Τα κύματα της συγκεκριμένης συχνότητας συντονίζονται με mv ιδία ακτινοβολία των μικροοργανισμών, ενισχύοντας έτσι τις φυσικές τους ταλαντώσεις. Οι δυναμικές ταλαντώσεις αποτελούν παράγοντα εξολόθρευσης των μικροβίων. Η συσκευή DeVita ΑΡ Base έχει ξεχωριστές και διακριτές συχνότητες ταλαντώσεων για συγκεκριμένα είδη ιών. βακτηρίων, ελμίνθων. πρωτόζωων και μυκήτων και πέραν αυτού, παρέχει την δυνατότητα για έναν βαθύ καθαρισμό τού οργανισμού από τις τοξίνες. Τα βασικό προγράμματα δρουν στα πιο διαδεδομένα είδη μικροοργανισμών. Επίσης, υπάρχει η δυνατότατα εγκατάστασης συμπληρωματικών προγραμμάτων.
Η συσκευή βελτιστοποιεί τις λειτουργίες του οργανισμό, καθαρίζει από τα απόβλητα και τις τοξικές ουσίες,συντηρεί  την φυσική ισορροπία του οργανισμού.

Συστάσεις για χρήση

Η συσκευή DeVita Energy αποτελεί μια γεννήτρια αδύναμων ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, ταυτόσημων με τις ακτινοβολίες των οργανικών συστημάτων της Φύσης. Προορίζεται για την ενίσχυση των ιδίων αμυντικών δυνάμεων και την διόρθωση των φυσικών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβοιών των βιοσυστημάτων. Η αρχή της διορθωτικής δράσης βασίζεται στην χρήση συχνοτήτων με τις μεθόδους των R.Rife, R.Vault και F. Morell.

H DEVITA ENERGY ΕΠΙΔΡΑ ΣΕ:

 • 61 ΕΙΔΗ ΜΗΚΥΤΩΝ
 • 31 ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΟΖΩΩΝ
 • 95 ΕΙΔΗ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ
 • 124 ΕΙΔΗ ΙΩΝ
 • 31 ΕΙΔΗ ΕΛΜΙΝΘΩΝ

Η DeVita ΑΡ Base - είναι ηλεκτρομαγνητική  συσκευή, που συμβάλλει στην  καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών. Η δράση της βασίζεται στην  εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τα οποία συντονίζονται με τις ταλαντώσεις διαφόρων ειδών παρασίτων, από ιούς έως έλμινθα.  Κατʼ αυτόν τον τρόπο π DeVita ΑΡ Base επιδρά στοχευμένα στην  αιτία των ασθενειών, κάτι που δίνει την δυνατότητα στον ανθρώπινο οργανισμό να λειτουργεί σε φυσιολογικές, μη επιβαρυντικές από εξωτερικούς παράγοντες συνθήκες.

Δυνατότητες του «DeVita AP»:

 • Καθαρίζει αποτελεσματικά τον οργανισμό, βοηθώντας όχι μόνο να απαλλαγείτε από τους μύκητες, ιούς, πρωτόζωα, έλμινθα και τα παράσιτα, αλλά και να διατηρήσετε την νεότητα, να βελτιώσετε τις αντοχές σας.
 • Ομαλοποιεί την λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων, βελτιώνοντας την υγεία των ματιών, απαλλάσσοντας από ημικρανίες και πονοκεφάλους.
 • Συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, προστατεύει από τα εποχιακά κρυολογήματα και βοηθάει στην πρόληψη των αλλεργιών.
 • Είναι ακίνδυνη για τα παιδιά: η συσκευή αποτελεί ένα άριστο μέσον για την πρόληψη από τις έλμινθες και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους ιούς και τα βακτήρια.
  Υποστηρίζει τον μυϊκό τόνο, προσδίδει φρεσκάδα και ενέργεια.
 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα
  της κατηγορίας
 • DeAqua

  DeAqua
  Tιμή: 270.00 €

  DeVita Cosmo

  DeVita Cosmo
  Tιμή: 594.00 €
   

  DePulse+ & DeVita mini Ap

  DePulse+ & DeVita mini Ap
  Tιμή: 1,686.00 €

  DeVita Ap + DeVita Ritm

  DeVita Ap + DeVita Ritm
  Tιμή: 1,296.00 €
   

  DeVita mini Ap + DeVita mini Ritm

  DeVita mini Ap + DeVita mini Ritm
  Tιμή: 1,160.00 €

  DeVita Ap + Ritm + DeInfo

  DeVita Ap + Ritm + DeInfo
  Tιμή: 1,296.00 €
   

  DeVita Ap + Ritm + Energy

  DeVita Ap + Ritm + Energy
  Tιμή: 1,641.00 €

  DeVita Ap + DeVita Energy

  DeVita Ap + DeVita Energy
  Tιμή: 993.00 €
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

  DeVita AP mini

  DeVita AP mini
  Tιμή: 696.00 €

  DeVita AP

  DeVita AP
  Tιμή: 648.00 €
   

  DeVita Ritm mini

  DeVita Ritm mini
  Tιμή: 696.00 €

  DeVita Ritm

  DeVita Ritm
  Tιμή: 648.00 €
   

  DePuls+

  DePuls+
  Tιμή: 1,176.00 €

  DeVita Energy

  DeVita Energy
  Tιμή: 345.00 €
   

  DeInfo

  DeInfo
  Tιμή: 300.00 €

  DeVita Energy Mini 8

  DeVita Energy Mini 8
  Tιμή: 522.00 €
   

  DeVita Test

  DeVita Test
  Tιμή: 210.00 €

  Flash Kit

  Flash Kit
  Tιμή: 37.50 €