Συσκευές:

Deta Pharma - Διαγνωστική Ιατρική συσκευή

Tιμή: 2,700.00€

Deta Pharma (Πακέτο D-104 και D-113 Deta)

Πρόκειται για μία συσκευή διάγνωσης. Είναι η «μικρή» συσκευή διάγνωσης της εταιρίας πριν την Deta Professional και απευθύνεται αποκλειστικά σε ιατρούς. Είναι μία συσκευή η οποία επιτρέπει στους γιατρούς να κάνουν εξέταση στον ασθενή , η οποία εξέταση θα αποκαλύψει το πρόβλημα ή τα προβλήματα τα οποία επηρεάζουν τον οργανισμό του ασθενή.

Σε αντίθεση με τις θεραπευτικές συσκευές η χρήση της Deta Pharma δεν είναι απλή. Η χρήση της προϋποθέτει 5ήμερη εκπαίδευση την οποία αναλαμβάνει στην χώρα μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα η ίδια η Deta Elis , με διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία διοργανώνει για όλους τους ενδιαφερόμενους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν γιατροί ή οποιοσδήποτε ασχολείται με τον κλάδο της Ιατρικής.

Η εταιρία Deta Elis δεν θα μπορούσε να εμπιστευθεί ένα τόσο σοβαρό κομμάτι όπως η διάγνωση σε άτομα χωρίς το αντίστοιχο γνωστικό υπόβαθρο. Το θέμα υγεία είναι το πλέον σοβαρό , κανείς δεν  μπορεί να παίζει με κάτι τέτοιο. Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και σαν τέτοια την αντιμετωπίζουμε όλοι μας.

Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη σειρά για την διάγνωση ης ασθένειας, εντοπίζοντας το στάδιο και την αιτία της.
Οι διαγνωστικές συσκευές Deta-Pharma βασίζονται στη μέθοδο του R. Voll και το Vegetative Resonance Test (VRT), το οποίο είναι ακριβές και αποτελεσματικό κατα 98%. Έχει ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και για το λόγο αυτό αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αμερικής, Ισραήλ και άλλων χωρών ως επίσημη μέθοδος διάγνωσης.


Το VRT αξιολογεί την κατάσταση της υγείας του ατόμου προβαίνοντας σε έλεγχο τριών επιπέδων:

 • της φυσιολογικής δομής του σώματος,
 • της βιοχημικής και της
 • ψυχοσυναισθηματικής λειτουργίας του.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι προβλέπει θεωρητικά την αποτελεσματικότητα της θεραπευτικής αγωγής και ως εκ τούτου  καθίσταται εφικτή η άμεση και έγκαιρη αναπροσαρμογή της εφαρμοζόμενης θεραπείας, εξοικονομώντας στον ασθενή, χρόνο, χρήμα και κυρίως ψυχικά αποθέματα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο επαγγελματίες σε ιατρεία:

 • Ομοιοπαθητικής
 • Ρεφλεξολογίας
 • Φυσιοθεραπείας
 • Διαγνωστικά Κέντρα
 • Ολιστικής ιατρικής
 • Κλινικές αποκατάστασης
 • Και ιατρούς παραδοσιακής ιατρικής, καρδιολόγους, δερματολόγους, ογκολόγους, ουρολόγους και άλλων πολλών ειδικοτήτων

Η συσκευή Deta Pharma  μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να βοηθήσει στο έργο του, τον οποιονδήποτε επαγγελματία της υγείας (Ιατρό, Φυσικοθεραπευτή, Εναλλακτικό θεραπευτή κ.α.) ανεξαρτήτου ειδικότητας


Η συσκευή Deta Pharma είναι μία διαγνωστική συσκευή Ρωσικής τεχνολογίας

Επιγραμματικά ο χειριστής αυτής της συσκευής μπορεί ...

 1.  Να ελέγξει με επιτυχία 98%, οποιεσδήποτε μικροβιακές επιβαρύνσεις βρίσκονται σε οποιοδήποτε όργανο ή σημείο του οργανισμού του ασθενή, χωρίς την χρήση ακτινογραφίας, υπερηχογραφήματος ή σύρριγας και χωρίς καμμία επιβάρυνση στην υγεία του ασθενή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο εξεταζόμενος καθ’όλη τη διάρκεια της εξέτασης είναι να κάθεται άνετα σε μία καρέκλα και να κρατάει 2 μεταλλικές ράβδους.
 2. Να ελέγξει όλα τα όργανα και συστήματα του εξεταζόμενου. Εάν βρει ότι κάποιο όργανο ή σύστημα εκπέμπει σε παθολογική (αλλοιωμένη) συχνότητα προχωράει σε ενδελεχή έλεγχο μέχρι να βρει βήμα – βήμα, την πρωταρχική αιτία της διαταραχής. (μικρόβιο, παράσιτο, ιός κ.α.)
 3. Να βρει τις προδιαθέσεις του οργανισμού του εξεταζόμενου. Ακόμη και ένα κύτταρο να έχει ξεκινήσει να αλλοιώνεται στον οργανισμό, μπορεί να εντοπιστεί αυτή η διαταραχή και να προληφθεί η εξέλιξή μίας ασθένειας η οποία θα εμφανιζόταν πολύ αργότερα.
 4. Να ελέγξει αν κάποια νόσος η οποία έχει κατηγοριοποιηθεί ως αυτοάνοση, είναι όντως αυτοάνοση.
 5. Να ελέγξει καρκινικούς δείκτες από το πρώτο κιόλας κύτταρο, αποθέματα οργανισμού, τοξικό επίπεδο οργανισμού.
 6. Να βρει ελλείψεις βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων κ.α.
 7. Να βρει ποιές συγκεκριμένες τροφές πειράζουν τον οργανισμό του ασθενή και είναι καλύτερο να τις αποφεύγει (Τεστ δυσανεξίας)
 8. Να ελέγξει ποιάς εταιρίας φάρμακο είναι συμβατό με τον οργανισμό του ασθενή (Π.χ. ποιό T4 για τον θυροειδή, ποιό χάπι για την πίεση κ.α.)
 9. Να διαβάσει την πληροφορία που περιέχει ένα φάρμακο και να κατασκευάσει ένα ενεργειακό αντίστοιχό του, και να το μεταφέρει σε κάψουλα,  σε νερό ή σε κάποιο τρόφιμο και να το δώσει στον εξεταζόμενο
 10. Να ελέγξει ποιό είδος συμπληρώματος και ποιάς εταιρίας συμπλήρωμα,  είναι συμβατό με τον οργανισμό του ασθενή (Π.χ. ποιό T4 για τον θυροειδή, ποιό χάπι για την πίεση κ.α.)
 11. Να διαβάσει την πληροφορία που περιέχει ένα συμπλήρωμα και να κατασκευάσει ένα ενεργειακό αντίστοιχό του, και να το μεταφέρει σε κάψουλα,  σε νερό ή σε κάποιο τρόφιμο και να το δώσει στον ασθενή
 12. Να ελέγξει αν ο ασθενής είναι επιβαρυμένος με βαρέα μέταλλα, τοξίνες, γεωπαθητική επιβάρυνση, ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση (από κινητά, υπολογιστές, μετρό), τα οποία πολλές φορές είναι η βασική αιτία διαταραχής της υγείας ενός ασθενή.
 13. Αν ασχολείται με Ομοιοπαθητική Ιατρική μπορεί να ελέγξει με σιγουριά ποιό ομοιοπαθητικό φάρμακο θα λειτουργήσει στον εξεταζόμενο, χωρίς να χρειαστεί να μαντέψει.
 14. Μπορεί να κατασκευάσει ομοιοπαθητικά φάρμακα. Η συσκευή έχει ήδη αποθηκευμένα χιλιάδες ομοιοπαθητικά φάρμακα και άλλα ενεργειακά φάρμακα όπως π.χ. ανθοϊάματα Bach, και δίνει την δυνατότητα στον ιατρό να αποθηκεύσει χιλιάδες δικές του συχνότητες φαρμάκων κ.α.
 15. Να κάνει έλεγχο σε έναν χώρο (σπίτι, γραφείο) για το που βρίσκονται τα σημεία στα οποία διασταυρώνονται υπόγεια ρεύματα νερού (γεωπαθητική επιβάρυνση), τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία.
 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα
  της κατηγορίας
 • DeAqua

  DeAqua
  Tιμή: 270.00 €

  DeVita Cosmo

  DeVita Cosmo
  Tιμή: 594.00 €
   

  DePulse+ & DeVita mini Ap

  DePulse+ & DeVita mini Ap
  Tιμή: 1,686.00 €

  DeVita Ap + DeVita Ritm

  DeVita Ap + DeVita Ritm
  Tιμή: 1,296.00 €
   

  DeVita mini Ap + DeVita mini Ritm

  DeVita mini Ap + DeVita mini Ritm
  Tιμή: 1,160.00 €

  DeVita Ap + Ritm + DeInfo

  DeVita Ap + Ritm + DeInfo
  Tιμή: 1,296.00 €
   

  DeVita Ap + Ritm + Energy

  DeVita Ap + Ritm + Energy
  Tιμή: 1,641.00 €

  DeVita Ap + DeVita Energy

  DeVita Ap + DeVita Energy
  Tιμή: 993.00 €
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

  DeVita AP mini

  DeVita AP mini
  Tιμή: 696.00 €

  DeVita AP

  DeVita AP
  Tιμή: 648.00 €
   

  DeVita Ritm mini

  DeVita Ritm mini
  Tιμή: 696.00 €

  DeVita Ritm

  DeVita Ritm
  Tιμή: 648.00 €
   

  DePuls+

  DePuls+
  Tιμή: 1,176.00 €

  DeVita Energy

  DeVita Energy
  Tιμή: 345.00 €
   

  DeInfo

  DeInfo
  Tιμή: 300.00 €

  DeVita Energy Mini 8

  DeVita Energy Mini 8
  Tιμή: 522.00 €
   

  DeVita Test

  DeVita Test
  Tιμή: 210.00 €

  Flash Kit

  Flash Kit
  Tιμή: 37.50 €